Over Gelink Optiek

Bij Optiek Gelink, gevestigd in het prachtige Hengelo, Overijssel, gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten.

We streven ernaar om elke stap van het proces een uitstekende ervaring voor onze klanten te maken, beginnend met een professionele oogmeting. Onze deskundige optometristen zorgen ervoor dat uw ogen grondig worden onderzocht, waardoor we een nauwkeurige bepaling van uw oogsterkte kunnen doen en eventuele ooggezondheidsproblemen kunnen detecteren.

Met deze waardevolle informatie kunnen we u vervolgens begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw behoeften.
In onze sfeervolle optiek speciaalzaak in Hengelo vindt u altijd een passende bril die niet alleen voldoet aan uw visuele behoeften, maar ook aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

We begrijpen dat een bril niet alleen een hulpmiddel is om goed te kunnen zien, maar ook een modeaccessoire dat uw individuele smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom bieden we een ruim assortiment aan monturen, variƫrend van klassieke en tijdloze ontwerpen tot de nieuwste modetrends en exclusieve designermerken. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte (design) bril die uw look compleet maakt.