Contactlenzen

 

Door jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen van alle types lenzen. Zachte contactlenzen Zachte contactlenzen zijn comfortabel en veilig voor uw ogen. Deze kunnen heel gemakkelijk vocht opnemen en vocht vasthouden. Ze zijn er in zeer veel uitvoeringen, materialen en soorten. Daardoor is er bijna altijd wel een geschikte lens voor iedereen aan te passen

Harde contactlenzen

Harde contactlenzen (vormvaste lenzen) zijn er in zeer veel uitvoeringen, materialen en soorten. Dat maakt ze in principe geschikt voor bijna alle ogen. Voor hogere cylindersterktes en onregelmatig oogoppervlak, is dit in sommige gevallen de eerste keus. De meeste vormvaste lenzen laten veel zuurstof door, daarom kunnen deze onder vrijwel alle omstandigheden, veilig worden gedragen.

 

NachtLenzen Dreamlite

Word wakker en zie direct scherp! Dat kan met DreamLite nachtlenzen. Ideaal in elke situatie, leef actief! Altijd scherp zicht zonder je bril of lenzen. DreamLite bestaat al meer dan 10 jaar. Het systeem is veilig Wij leveren alle merken lenzen! Kom langs voor een passend advies voor uw ogen.