Oorsprong van Gelink Hengelo

maui jim bril

Welkom bij Gelink Optiek: uw vertrouwde familiebedrijf voor hoogwaardige brillen, contactlenzen en oogzorg sinds 1957. Bij Gelink Optiek staat service en kwaliteit centraal. Met een rijke geschiedenis van meer dan 60 jaar zijn we uitgegroeid tot dé opticien die u kunt vertrouwen.

Als familiebedrijf begrijpen we het belang van persoonlijke aandacht en maatwerk. Ons deskundige team van opticiens staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat en een uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar de perfecte bril of contactlenzen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Gelink Optiek streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat u alleen producten van topkwaliteit ontvangt. Onze opticiens zijn goed opgeleid en blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van oogzorg.

Of u nu een nieuwe bril nodig heeft, advies wilt over contactlenzen of een oogonderzoek wilt laten doen, bij Gelink Optiek bent u in goede handen. Kom langs in onze winkel en ervaar de gepersonaliseerde service en kwaliteit die wij bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Gelink Optiek al meer dan 60 jaar een begrip is in de optiekwereld.

Call Now Button